Červnový OwlCrate box

Zdravím!

O OwlCrateu už jsem vám tu jednou psala. Bylo to tuším v září minulého roku a tehdy jsem psala, že si někdy objednám další. Od té doby jsem víceméně jen sledovala jaké téma zrovna box má, nicméně jsem se nikdy nedostala k tomu si ho objednat. Až jednou na mě vyskočil příspěvek, že téma na červen bude SUMMER LOVIN´, což bylo přesně něco pro mě. Tentokrát teda trvalo opravdu dlouho, než mi box dorazil až jsem se skoro bála, že se někde ztratil. Musím ale říct, že když jsem psala přímo OwlCrateu, během jednoho dne mi hned přišla odpověď s tím, že balíček už by měl být někde v ČR, ale že kdyby mi nepřišel, ať dám vědět a že to se mnou budou řešit dál.



Nicméně nakonec mi box došel, takže pakliže jste ještě neviděli, co se v něm ukrývá, jste tu správně.

První a ze všeho největší věcí byla osuška, což je něco, co bych v knižním boxu opravdu nečekala a myslím, že ani vy ne. Je teda docela slabá a myslím, že se snadno promočí, takže asi moc použitelná nebude, ale ještě jsem ji nezkoušela. A i kdyby, alespoň na fotkách bude vypadat skvěle.


Druhým větším předmětem je hrneček, který ale nemá ve víčku dírku na brčko. Nejsem si tedy jistá, jestli má sloužit jako dekorace, nebo na používání.
Na druhou stranu jsem v boxu našla i krásně vonící čaj od Riddle´s tea shop. V sáčku jsou tři pytlíčky čaje a pokud čtu správně, měl by jít udělat i jako ledový. (To asi každý čaj, ale tenhle se má připravovat jako cold brew - louhuje se 10 hodin a v lednici)

Na dřevěné záložky mám asi docela štěstí, nicméně tahle je opravdu krásná a hlavně tématicky letně laděná. V boxu jsem našla ještě tři další drobnosti - odznáček (ten je myslím v každém boxu), propisku a přívěsek tématicky ke knize.


Knížkou byla tentokrát From Twinkle with Love (Sandhya Menon), což by mělo být typicky letní čtení s (doufám) dávkou romantiky a happyendem. Tentokrát je to navíc speciální vydání přímo pro OwlCrate a kniha je podepsaná přímo, nikoliv na samolepce.


Na závěr kartička k červnovému boxu a zároveň upoutávka na červencový.


OwlCrate je za mě určitě super, ale ráda bych vyzkoušela i nějaký další. Máte tipy na boxy, které posílají i k nám do ČR? Nebo něco přímo u nás? Vím jen o AbyssCandle, ale tam není kniha...

Komentáře

Oblíbené příspěvky