Dům v korunách stromů

Ahoj všichni!
Kdo sledujete můj instagram, už ví, kde jsem poslední dva dny byla. A kdo ne, už z nadpisu mohl poznat, že jsem byla na stromě. A to doslovně.  Ale pěkně popořadě.
V Chotýšanech, nedaleko Benešova se nachází areál Green Valley, kde kromě normálního ubytování lze přespat i v krásném domku na stromě. Termíny jsou sice beznadějně obsazené, ale stane se, že se některý uvolní a další lidé, přesně jako my, mají šanci toho využít. Proto je dobré sledovat jejich facebook, kam informace o volných termínech píšou. "Ubytování v korunách stromů je absolutním návratem k přírodě bez elektrické energie a vody", píše se na jejich stránkách.

Tento domek je 9 metrů nad zemí a nechybí ani
terasa se stolkem a židlemi. Dále se v něm nachází 3 lůžka, stolek s nádhernou židličkou a spousta svíček a lucerniček, no, co víc si přát. Přidávám několik fotek + výhled, na pole, po kterém přechází srnky. Příště se vydáme na  nedaleký zámek Jemniště a do sklárny. V brzké době také můžete čekat fotočlánek, s fotkami, které by se jinam nevešly.








A co vy? Navštívili jste někdy něco podobného?

Komentáře

  1. Páni, to vypadá skvěle! Určitě si ho přidám na seznam míst k vidění, mohl by tam být skvělý glamping *_*. Děkuji za tip! ♥

    tpatc.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá úžasně :) I když nevím, jestli se svou fobii z hmyzu, bych to tam přežila :D

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, tak to je sen každého malého/veľkého dieťaťa. Vždy som snívala o domčeku na strome, tak takto by sa mi to trochu splnilo.

    OdpovědětVymazat
  4. Teda o tom slyším prvě a vypadá to neskutečně dobře..
    Tam chci jednou taky!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tam opravdu nádherné... Myslím, že jsem do článku vkládala i odkaz :)
      N.

      Vymazat
    2. Je to tam opravdu nádherné... Myslím, že jsem do článku vkládala i odkaz :)
      N.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky