Co je nového v Albatrosmedia

Zdravím!
Už dlouho tu nebyl žádný čistě povídací článek a protože se blíží Vánoce a v Albatrosmedia mají opravdu napilno, nebudu vám dnes ukazovat knihy, ale povím vám o jedné knižní události a o vánočním skřítkovi.

Začala bych tím skřítkem, protože s ním si dnes trochu popovídáme. Zkusit to můžete i vy. Stačí na facebooku otevřít stránku nakladatelství Egmont a vpravo  nahoře kliknout na ikonku messengeru. Teď už jen napište zprávu "vybrat knížku" a sledujte, co vám skřítek Egbot odepíše.
Já už si s Egbotem zkoušela psát, takže mi píše, že už se známe. Jak můžete vidět na fotkách, skřítek Egbot vám pomůže vybrat tu správnou knížku. Celkem pracuje s databází asi 80 knih, takže si určitě vyberete. Líbí se mi i osobní oslovení, kdy se vám zeptá na jméno, aby vás mohl oslovovat správně. Milým bonusem jsou i roztomilé obrázky, které můžete vidět na fotkách. Navíc můžete Egbota zkusit trochu poškádlit a místo svého jména napsat "Ježíšek" nebo "Egbot" a uvidíte, co se stane.
A pokud radši než na fotky koukáte na videa, můžete se podívat sem.
Navíc, díky Egbotovi už nikdy nebudete sami, protože si s ním můžete psát naprosto kdykoliv a nikdy to neskončí jen u "zobrazeno". :D







Druhá věc, kterou bych vám chtěla představit je událost, kterou letos Albatrosmedia pořádá.
Jedná se o Giving Books week, který proběhne od 21.11 do 28.11. Protože 28.listopadu je celosvětový Giving Tuesday (svátek dárcovství) , rozhodli se letos v AM, že si tento svátek protáhnou rovnou na celý týden. 
A proč vám to vlastně říkám...
Zapojit se totiž můžete i vy a tím i pomoct. Darujte v tomto týdnu komukoliv knihu, vyfoťte se s ní a fotku nahrajte na instagram s hashtagy #GivingBooksWeek a #GivingTuesdayCZ. Za každou takto vyfocenou a nahranou fotku daruje AM 30 Kč a rozdělí je mezi tři projekty, které odhlasovali zaměstnanci. Jedná se o projekty zaměřené na pomoc pečujícím osobám, rozvoj talentu znevýhodněných dětí a chráněné bydlení pro duševně nemocné. Pro více informací vás odkážu na stránky této akce tady a facebookovou událost tady.
Zapojíte se i vy?

Komentáře

Oblíbené příspěvky