Humbook 2017

Zdravím!
Dnes bych vám ráda představila knižní festival Humbook. I když pochybuji, že jste o této skvělé knižní akci ještě neslyšeli. "Humbook je festival knih, co hýbou vaším světem!" - přesně tuto větu se dočtete na jejich stránkách a já s ní musím naprosto souhlasit. Letos se pořádá už druhý ročník a musím říct, že program je opravdu nabitý a já už teď nevím, jak budu stíhat všechno, co bych chtěla vidět. A že toho je!

Ze všeho nejdřív bych ale chtěla vyzdvihnout rozdíly oproti loňskému roku. Asi největší změnou je
to, že Humbook už není jen jednodenní záležitost, ke které se dostaneme za chvíli. V současné době se můžete přihlásit k odběru novinek na email, účastnit se soutěží, nebo se třeba přidat ke společným čtením, pořádaným na facebooku. Všude vám dávám odkazy, takže stačí kliknout. A pokud máte rádi sociální sítě, nezapomeňte Humbook sledovat na instagramu a facebooku. Mimo to se bude letošní ročník festivalu konat ve větších prostorách a celkově se můžete těšit na mnohem víc věcí.

Teď už ale k současnému ročníku.
Letošní Humbook se bude konat 7.10.2017 v prostorách MeetFactory v Praze, takže si toto datum nezapomeňte zapsat do diáře, stejně jako já. Festival začíná v 9:30 a až do 20:30 na vás čekají čeští i zahraniční autoři, workshopy a další bohatý program. Od 20:30 do 22:00 potom afterparty.  Čeká na vás například Fotoworkshop, "přednáška" Jak se dělá kniha, Instagraf (šikovný stroj, který vám vytiskne fotky z instagramu tak, že vypadají jako focené polaroidem) a chybět nebude ani prodej knih a Humbook stánek.
Co se autorů týče, ze zahraničních se můžete těšit například na Jenny Han (Všem klukům, které jsem milovala), A.G.Howard (Šepotání, Krverůž), nebo Joelle Charbonneau (Stačí jen chtít, Univerzita výjimečných). Z českých autorů potom Ladislav Zibura, Vilma Kadlečková a nebo třeba Martin Bečan. Vstupenek jsou dva druhy - obyčejné a VIP. VIP balíček obsahuje plátěnou tašku, unikátní reading copy knihy, která vychází v listopadu, zápisník, slevový voucher a další drobnosti. Letošní Humbook bude opravdu nabitý a abyste se na tuto akci mohli podívat, nezapomeňte si zakoupit vstupenky přes tento odkaz.

Pakliže jsem vás stále nepřesvědčila, můžete se podívat například na propagační video, nebo si přečíst více detailů na stránkách Humbooku. A pokud se zúčastníte, nezapomeňte se přidat k události na facebooku a na ostatní sociální sítě (odkazy máte výše) ať vám nic neunikne.

Napište mi do komentářů, s kým se uvidím! Já, pořadatelé, ostatní bloggeři i autoři už se těšíme! 

Komentáře

  1. Já tam budu! :D

    Jinak prosím tě, nějak se ti to v článku proházelo a máš "Bečan" hozeno úplně jinde, než má být (druhý řádek předposledního odstavce). A "tento odkaz" ti taky přeskočil jinam, než kam patří. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, tak se potkáme! A děkuji za opravu, asi mi to přeskočilo, když jsem přidala obrázek a nevšimla si toho, opravím si to. :D

      Vymazat
  2. Na Humbook jsem se docela těšila, přece jen je to pořádná knihomolská akce :) Ale ještě uvažuju, jestli jet, program mě moc neláká :) Čekala jsem něco víc, než jenom samé autogramiády s autory :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty autoři nejsou jen autogramiády... Alespoň teda minulý rok tam s nimi bylo vždycky povídání, mohly se jim pokládat různé otázky atd. :)
      N.

      Vymazat
  3. Na Humbook se strašně těším a doufám že budu moct dorazit, přestože bydlím asi o 300km dál. Program se mi líbí, a nejvíce se těším na A. G. Howard a doufám, že si od této úžasné autorky, co nejdřív přečtu knížku Krverůž.
    Jinak se na Humbooku budu cítit hodně trapně, protože moje angličtina je na bodu mrazu 😂😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele buď v klidu, minulý rok tam byli i lidé, co těm autorům překládali... A na Krverůž se také chystám, měla by mi dorazit na recenzi, až vyjde :)
      N.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky