První blogová soutěž - ukončeno

Ahoj všichni!
Také už se k vám dostala vánoční nálada, nakupujete dárky a co je hlavní, začínáte číst vánoční knížky?
Protože sama miluji během Vánoc a před Vánoci číst knížky s touto tématikou a doposud jsem na blogu žádnou soutěž neměla, rozhodla jsem se to udělat právě teď.

Od kdy bude probíhat?
Soutěž potvrá ode dneška 5.12.2016 do příští neděle, tedy 11.12.2016 - 20:00

O co soutěžíme?
Soutěžit se bude o knížku Vánoční zázrak, kdo nezná přidávám i anotaci. Sama si na ní musím počkat až pod stromeček, takže jsem zvědavá, co na ní řeknete a budu moc ráda, když mi výherce po přečtení napíše.
Anotace:
Vánoční romance, která vám zlomí srdce, ale přiměje vás brzo znovu uvěřit...
Sierra vede dva životy. Jeden o Oregonu, kde její rodina vlastní farmu vánočních stromků. A druhý v Kalifornii, kam před Vánoci jezdí stromky prodávat. A opustit jeden vždycky znamená, že jí schází ten druhý. Tak to je až do posledních Vánoc, kdy Sierra potká Caleba. Caleb je vzorný kluk, jen před lety udělal obrovskou chybu a platí za ni dodnes. Ale Sierra nedá na jeho minulosti a rozhodne se mu pomoct. To samozřejmě vyvolá vlnu nesouhlasu, falešných dojmů a podezření, ale Caleb se Sierrou přijdou na to, že jedna věc je silnější než tohle všechno: pravá láska. 

A jaké jsou podmínky?


povinné: 
 1) První povinnou podmínkou je napsat mi do komentáře váš email, kam vás budu kontaktovat v případě výhry.

2) Za druhé je nutno do soutěžního komentáře odpovědět na následující otázky:
Jak jste se dostali k mému blogu? (přes sociální síť, někdo vám o něm řekl)
Které 3 články se vám líbí nejvíc, a které jsou naopak nezajímavé?
Která je vaše oblíbená vánoční knížka, případně kterou knihu si přejete k Vánocům?

 dobrovolné:
3) Pakliže mě sledujete na některé ze sociálních sítí ( Facebook, Instagram, ), nebo jste pravidelným odběratelem přes GFC (přímo na blogu, ne přes můj osobní profil) , můžete si přidat druhý komentář, do kterého napíšete kde mě sledujete a pod jakým jménem a zvýšit tak svojí šanci na výhru (kontroluji).

V neděli 11.12.2016 ve 20:00 potom přepíšu všechny platné komentáře na lístečky a vylosuji jednoho výherce, kterého následně kontaktuji emailem. Byla bych ráda, aby výherce odpověděl co nejdříve (nejpozději do tří dnů), abych potom nemusela losovat někoho dalšího a stihla výhru odeslat tak, aby přišla do Vánoc.
Z důvodu výše dopravného a zatíženosti pošty před Vánoci zasílám výhru pouze po ČR.

Komentáře

  1. Ahoj, rada sa do súťaže zapojím :-)
    1. casionangelova@gmail.com
    2. K tvojmu blogu som sa dostala cez FB skupinu. Páčia sa mi články z Postrossingu a o cestovaní, napr. teraz posledné články z Kanárskych ostrovov. Nemôžem povedať, že by som našla nejaké vyslovene nezaujímavé články, omrkla som pár recenzií a tam by som iba formálne pozmenila výzor - tvoj názor by som rozdelila na viacero odstavcov, možno tam dať nejaké obrázky, trošku to "rozbiť", aby to nebolo také jednoliate.
    Obľúbenú vianočnú knihu nemám, ale obvykle si čítam nejaký diel HP. Pod stromček by som chcela trilógiu Pán prsteňov.
    3. sledujem ťa na FB - Janka Casion Kolenová

    OdpovědětVymazat
  2. Soutez se mi libi,ale kniha nevim,jak by me bavila. Tvuj blog se mi libi a sleduji ho diky fb,ale vyhru prenecham :))
    Katy

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, díky za super soutěž:)
    Můj email: E.lisabeth@centrum.cz
    Na blog jsem narazila na facebooku Knižní blogeři.
    Postcrossing jsem taky hodně hrávala, takže se ráda mrknu i u tebe. Třeba se k němu i vrátím, ale mě nějak už nebavilo chodit pořád na poštu:). Pak mě baví sledovat plnění knižní výzvy a samozřejmě přírůstky, tedy u tebe radůstky:).
    Oblíbená vánoční knížka z dospělého života se u mě nenachází, ale z dětství to je Moje nejkrásnější vánoční knížka, kterou jsem dostala od prababičky k Vánocům.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, super soutěž :).
    Můj email je prochalucka@seznam.cz
    Na blog jsem narazila přes FB a moc se mi líbí :)
    Hodne mě na tvém blogu zaujaly články o cestování, hrozne rada cestuju, takže to je super. Potom se mi líbí články postcrossing, hodne mě to zaujalo a díky tvému blogu jsem se o tom dozvěděla více. A moc se mi líbí knižní radustky :), díky tobě jsem se dozvěděla o plno nových a krásných knížkách :). Moje oblíbena vánoční knížka je Dárek z pravé lásky :).
    Jinak tě sleduji na blogu pod jmenem Lucie Procházková.
    Sleduji tě i na instagramu pod jmeny tyrkysovy_svet_romanticky, foto_pribehy_s_luckou a prochakucka
    A na FB tě sleduji pod jménem Lucka Procházkova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuji za komentář a zapojení do soutěže :) Skoro si myslím, že jsi byla mezi prvními, kdo sledoval můj blog :)
      Hodně štěstí!
      N.

      Vymazat
  5. Ahoj, děkuji za skvělou soutěž :)
    1. email: Sabkapolakova@seznam.cz
    2. Na tvůj blog jsem narazila přes FB skupinu Knižní blogeři :)
    Hodně se mi líbí tvé nedávné příspěvky - Palmitos park 1 a 2 :) Já vím, netýkají se knih, ale mě tenhle park fascinuje :) Hlavně delfíni :) A líbí se mi i články o postcrossingu :) Recenze a ostatní články píšeš také skvělé, ale tyhle články, které jsem jmenovala jsou mezi knižními blogy něco netradičního a proto se mi to tak moc líbí :)

    O Vánocích se vždy vracím k svým oblíbeným knihám a skoro každý rok čtu Hobita :) Tak to je taková moje vánoční kniha :)

    3. sleduji tě na Google+ jako pravidelný čtenář pod jménem Aires´s world of books :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc super soutěž.
    1. karolina.knavova@seznam.cz
    2. Moc se mi líbí přírůstky knih, protoze máš stejný vkus. Vetsina tvych knih na ktere si delala recenze jsou stejne knizky co jsem cetla ja a je zajimave videt jiny nazor na knizky.😉
    3.sleduji tě na instagramu jako Carolineandherbook

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavá soutěž.
    1. terca.vankova@centrum.cz
    2. To nejde takto říci, máš celý blog úžasný, ale kdybych si musela vybrat to nejlepší, tak by to byly asi přírustky a recenze.
    3. nikde tě bohužel nesleduji, ale to napravím, na tvůj blog jsem přišla přes FB skupinu "ČTEME CO NÁS BAVÍ" <3

    OdpovědětVymazat
  8. 1. anezkahurtova@seznam.cz
    2. Mám ráda Tvoje recenze, máš hodně podobný vkus jako já :) Nejvíc se mi líbila recenze na Kdybychom se neviděli, Smolnou sezónu a Zářijová světla :)
    Na Tvůj blog jsem narazila na facebooku v skupině Čteme co nás baví :)
    Žádnou Vánoční knížku jsem myslím ani nečetla, ale s Vánoci si spojuji Lev, čarodějnice a skříň. Je to první knížka, kterou si pamatuji, že jsem kdy četla, takže moje velká srdcovka, a je celá taková zasněžená :) K Vánocům si přeju Šťastně až navěky, Královnu stínů a Winter :)
    3. Nikde tě nesleduji :)

    OdpovědětVymazat
  9. Párkrát jsem na tvém blogu byla, většinou jsem tě zahlídla v blogové skupině. :) A moc se mi líbí tvoje postcrossingové články, sama mám stejnou zálibu a ráda o tom čtu. :) A tiše závidím, kolik zajímavých pohledů máš. :)
    veronika.tomaskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. kajuska881@gmail.com
    Na tvoj blog som narazila na instagrame.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najviac sa mi páčia postcrossingové články, recenzie a články o cestovaní. Na Vianoce by som si veľmi priala knihu Zlodejka kníh. Už sa neviem dočkať :D!

      Vymazat
  11. Sledujem aj cez GFC ako Janie Hannagonova.

    OdpovědětVymazat
  12. 1. krnavkova.leona@seznam.cz
    2. K Tvému blogu jsem se nedávno dostala přes facebookovou skupinu Knižní blogeři, takže teprve pročítám jednotlivé články. Líbí se mi článek Dům v korunách stromů, recenze na Harryho Pottera a Prokleté dítě, a článek Postcrossing - pohlednice z druhého konce světa (hlavně proto, že jsem netušila, že něco takového existuje). Vyloženě nezajímavé články jsem zatím neobjevila. Mojí nejoblíbenější vánoční knihou je Čarovná zima od Tove Jansonové, ráda se s ní a muminky vracím zpátky do dětských let :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Super soutěž!! :)
    1, seabook04@gmail.com
    2, Páni, už si to vůbec nepamatuji, ale tuším, že jsi mi komentovala článek a já se na Tvůj blog mrkla a moc si ho oblíbila, ale fakt si nejsem jistá :)
    Pro mě je zajímavý každý článek, na kterém jde vidět, že ho autor dělal s láskou, radostí, zábavou, apod... :)
    Já moc knihy s Vánočním tématem nečtu, ale tento rok budu číst Sněží, Sněží,.. tak jsem zvědavá :)
    A můj Vánoční wishlist... nekonečný :D
    3, Sleduji Tě úplně všude (myslím sociální sítě) :D
    GFC+ FB jako Sea Book a na Insta jako seabook04 :)

    Měj se hezky a děkují za soutěž! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky