Už jsou ti čtyři roky...

Dneska jsou ti čtyři. 
Vzpomínám, když jsi byl ještě malé miminko. Já nevěděla jak se o tebe starat, všechno jsem si musela hledat na internetu a dalo mi to pořádnou spoustu práce. Po nocích jsem nespala a myslela jen na tebe. V tu dobu tě ještě nikdo neznal, jak by taky mohl. Byl jsi v tomhle světě úplně nový...

Dneska jsou ti čtyři a já si sebe bez tebe už nedokážu představit. Tvůj čtvrtý rok existence byl náročný a já to chvilkami začínala vzdávat. Měla jsem pocit, že pro tebe nejsem dost dobrá a že se nevyvíjíš tak, jak bys měl. Že to je celé moje chyba. A tak jsme si dali přestávku - nějakou dobu jsem se o tebe nestarala, ne tolik jak bych měla. A popravdě? Chybělo mi to. Chyběly mi ty chvilky strávené společně nad recenzemi a články, chyběly mi komentáře od našich čtenářů. Chybělo mi psaní - zkrátka a dobře jsi mi chyběl.

I tak jsme toho spolu ale stihli hodně.
Začátek roku se nesl ve znamení spousty přečtených knih a ani na instagramu tak nechybělo hned několik fotek s hromadou knihu, které mají vždy největší úspěch. Na jaře jsem si asi nejvíc užila Svět knihy, kde jsem díky škole, kterou studuji mohla pomáhat a proniknout tak do zákulisí celého veletrhu. Kromě toho jsem na veletrh zavítala i jako návštěvník a užila si program i spoustu skvělých autorů. A taky pořádně zmokla, když na HumbookStage začalo pršet tak, že oblečení jsem sušila ještě druhý den a o botách ani nemluvím. Knížky jsem ale zachránila!
Červen byl na čtení opravdu slabý. Ve škole mě čekaly velké zkoušky z literatury (které jsem díkybohu zvládla), do toho se uzavíraly známky a na čtení zkrátka nezbývalo moc času. To jsem si ale všechno vynahradila o prázdninách, kdy jsem toho naopak stihla přečíst spoustu.
Na podzim potom následoval Humbookfest, který byl zkrátka boží a já si celý den neskutečně moc užila! Na podzim mě čekala ještě jedna velká knižní událost - Colleen Hoover v Praze. Aby toho nebylo málo, odhodlala jsem se také nechat si udělat svoje první tetování - jak jinak než knižní. A nelituji toho, naopak, jsem moc ráda, že jsem to udělala. V prosinci mě čekaly odborné praxe, které jsem tentokrát strávila v nakladatelství Fragment a stejně jako i ty předchozí jsem si je moc užila.

Zažili jsme toho spolu už hodně a pevně věřím, že ještě zažijeme.
Tak tedy krásné narozeniny, můj milý blogu!

Komentáře

  1. Ježíš to je tak krásné! Přeji ti s blogem další krásné roky a zážitky ♥ škoda, že tu není fotka tetování :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  2. Ke čtyřem letům moc gratuluju a přeju mnoho dalších krásných společně strávených chvil. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky