Přečteno: Srdcerváči: Ročenka

Autor: Alice Osemanová
Překlad: Romana Bičíková
Počet stran: 160
Rok vydání: 2022
Nakladatelství: CooBoo
Anotace: Celobarevná ročenka ke komiksům Srdcerváči je kniha plná exkluzivního obsahu z vesmíru Nicka a Charlieho – včetně dosud nezveřejněných ilustrací, speciálního mini komiksu, ohlédnutí za Alicinou tvorbou Srdcerváčů v průběhu let, profilů jednotlivých postav, zákulisních informací a taky náhledů do Alicina kreativního procesu. To všechno vypráví komiksová verze vaší oblíbené autorky. Nutnost pro každého milovníka Nicka, Charlieho, jejich přátel a jejich příběhu!

Z mého pohledu...
Srdcerváčům vyšla Ročenka!

Najdete v ní především spoustu ilustrací. Autorka čtenáře provádí historií vzniku Srdcerváčů (především tedy Nicka a Charlieho), ukazuje jak vypadaly první ilustrace a jak se postupem času měnily.

V knize jsou také medailonky mnoha postav a navíc i autorky. Nechybí ani krátký komiks, doposud nezveřejněné ilustrace (nebo ilustrace vytvořené přímo pro tuto knihu) a něco málo o tom, jaký je proces autorčiny tvorby. 

Pokud jste fanoušky Srdcerváčů a chcete si knihovnu obohatit o doplňkovou knížku k této sérii, určitě po Ročence sáhněte!

Za zaslání děkuji Albatros Media!

Komentáře

Oblíbené příspěvky