Cestování: Palmitos park 1

Ahoj všichni!
Už je to tak sto let, co jsem nic nepsala a opravdu mohu říct, chybělo mi to. Nicméně jsem zpátky z dovolené, mám asi 300 fotek a knížek jsem tak přečetla dost. Takže vás teď budu zásobovat články, jako to bylo doposud :)
Ale k čemu jsem se chtěla dostat. Kdo sleduje můj instagram ví, že jsem byla na Kanárských ostrovech, kde bylo opravdu nádherně. A mimo to jsem naštívila několik zajímavých míst, o kterých bych vám ráda pověděla. Jako první spolu navštívíme Palmitos park.
Opravdu, jestli se vám někdy naskytne možnost sem jet, neváhejte. Asi největším "trhákem" jsou zde delfíni, se kterými se můžete dostat do přímého kontaktu tak, jako já. Než se ale dostaneme k delfínům, projdeme si celý park.


První, koho tu potkáte je několik surikat, které se opalují ve svém výběhu. Taky vám příjde vtipné, jak tam tak sedí a koukají? Skoro by mě zajímalo, na co asi myslí...

Další super věcí jsou papoušci. Většina fotek je sice rozmazaná, ale papouška, který leží na lehátku, nebo umí počítat asi v Praze nepotkáte.

Pokračujeme dál do akvárií, kde jsem si prostě musela vyfotit Dory :D Ale dostat jí do záběru? Evidentně se jí moc nelíbil odraz z mého foťáku, protože stále utíkala a nechtěla se nechat vyfotit...

Součástí tohoto parku je také expozice s motýly a různými květinami. Posuďte sami, není to nádhera?





Na závěr přidávám ještě pár fotografií, co jsem posbírala cestou a příště už si povíme o delfínech :)





Komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky