Box pro knihomoly od AbyssCandle

Zdravím!
Dneska se nebudeme bavit tak úplně o knihách, ale věřte, že to má se čtením mnoho společného.
Jedná se o takové knihomolské nutnosti a drobnosti, které zkrátka potřebujete mít doma. Ale abych to vzala od začátku.


Myslím, že všechny, kdo mají instagram určitě neminula značka AbyssCandle, tedy e-shop s knižními svíčkami a dalšími drobnostmi. Osobně jsem měla opravdu radost, když celý tento projekt vzniknul, protože u nás moc knižních svíček k dostání. V zahraničí jich je sice spousta, ale poštovné není zrovna levné a doručení trvá dlouho (když teda zásilku doručují a nevykašlou se na to úplně… že, Česká pošto?). Posledně jsem na OwlCrate čekala víc než měsíc, a nakonec jsme ho NÁHODOU našli na poště. Papírek do schránky se už asi nedoručuje a číslo zásilky se asi taky nepřiděluje. Ale to už odbočuji.

Od Anet (designy jsou od Markét, pro odkaz stačí kliknout na jména) jsem si svíčky objednávala (některé teda nebyly tak úplně pro mě, ale stejně jsem si je vyfotit musela) už jednou a všechny jste je mohli vidět u mě na instagramu (nicméně vám sem asi přidám i pár fotek) a samotnou mě překvapilo, jak dlouho hoří, krásně vypadají a dokonale voní (a taky do jak malého balíčku se holkám povedlo je nacpat :D ). Když přišlo oznámení o tajném boxu se svíčkami a dalšími drobnostmi, volba byla jasná a já se rozhodla si ho objednat.






Holky přišly se dvěma velikostmi boxů – malý (obsahuje dvě svíčky a další věci) a velký (obsahuje čtyři svíčky a víc dalších věcí). Ceny jsou 580 Kč a 1050 Kč a téma na červen byl Harry Potter. Asi je vám jasné, že jsem neodolala a objednala si větší boxík, co? Teď už ale k tomu, co se schovávalo vevnitř.

Ze všeho nejdřív jsem vytáhla dopis se spoilery ohledně toho, co v boxu najdeme. Ten jsem si samozřejmě nechala a až na konec a hned jsem sáhla po modrém balíčku, ve kterém se schovávala plátěná taška. Já osobně plátěnky tahám fakt všude, takže za mě naprostá spokojenost. V dalších dvou pytlíčcích se potom schovávaly náramky, ze kterých jsem zas takovou radost neměla. V současné době se hodně nosí, ale mě to celé nějak minulo, navíc mám docela malé ruce a náramky jsou mi velké, takže si je budu zmenšovat. Nicméně holky k tomu vymyslely i kartičku a samolepku s popiskem, čímž náramkům přisoudily jakési poselství/význam, což je fajn a věřím, že spoustu lidí potěšily.





Konečně se dostáváme k samotným svíčkám, ze kterých mám (překvapivě) největší radost. Tentokrát to byly čtyři svíčky s lektvary. Máme tady Veritaserum, Mnoholičný lektvar, Felix felicis a nápoj lásky. Všechny nádherně voní a vevnitř mají třpytky.
Ke každé objednávce dostanete záložku pro daný měsíc, takže ani tentokrát nechyběla. Mimo to v balíčku byla ještě druhá záložka, u které se mi opravdu líbí nápad se sirkou. Nahoře vidíte ještě magnet a pod ním vizitku.





Úplně poslední tahám obálku a dotazníček, který si můžete vyplnit. V obálce se potom skrývaly další záložky, samolepky a artprinty. Co se samolepek týče, možná jste si všimli, že jsou skoro stejné jako ty na svíčkách. Osobně si myslím, že nejsem jediná, kdo by více ocenil nějaké jiné, na druhou stranu si alespoň budu moct přelepit svíčku, kdyby se mi zničila.




Na závěr ale mohu říct, že si určitě objednám i další box a doufám, že v tom holky budou pokračovat! ❤️


Komentáře

  1. Tak to vypadá naprsto nádherně - všechno. Ty svíčky, záložky a ta taška. :) hluboká závist. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá naprosto parádně :) Box mě zaujal, ale rozhodla jsem se vyčkat a objednat až podle toho, co bude obsahovat :) Ty svíčky a taška vypadají naprosto suprově, takže mě dost láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš, že se bude ještě prodávat tento? Já teda nedočkavě čekám na další téma :D
      N.

      Vymazat
  3. Já jsem si box chtěla taktéž koupit, ale čekala jsem nejprve na výplatu a kvůli tomu jsem již objednávku nestihla... :/ Tak snad se mi zadaří příště :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář!

Oblíbené příspěvky