Dobrá myšlenka a dobrý skutek spustí řetězovou reakci dobrých myšlenek a dobrých skutků

Dnes pro vás mám článek, který byste na knižním blogu asi nečekali. Jedná se totiž o akci s názvem "Plujeme pro Dočasky.cz".  Myslím ale, že bude skvělé vám tuto akci trochu přiblížit a kdo ví, třeba se někdo zúčastníte.

Nejprve by asi bylo dobré vám představit organizaci Dočasky.cz Tato organizace poskytuje dočasný domov ztraceným, opuštěným a týraným pejskům. Jejich hlavní představitelkou je Ája Černá. Na stránkách Dočasek.cz naleznete
pejsky, kteří ještě hledají domov i pejsky, kteří už svůj domov našli. V jednotlivých slovech jsou skryté odkazy, takže stačí kliknout a můžete se podívat. 

A teď něco málo k akci, na kterou bych vás chtěla všechny pozvat.
Cílem této akce je především podpořit tuto organizaci a trochu přiblížit její fungování. Čeká vás dvouhodinová plavba lodí po Vltavě, ukázka canisterapie pod vedením Taťány Prokopové, nebo třeba lahodné občerstvení a bohatý program pro děti. Výtěžek z prodeje bude v plné výši věnován na podporu spolku Dočasky.cz - ten prostředky využije na přímou péči o opuštěné či týrané pejsky, na zajištění kvalitní stravy a úhradu veterinárních ošetření. Akce je určena pro milovníky psů i pro rodiny s dětmi. Akce probíhá 24.6.2017 od 15:00 a cena vstupného je 120 Kč za osobu. V případě, že přemýšlíte o účasti na této akci, přesměruji vás na facebook událost, kde jsou přesnější informace včetně odkazu, kde se dají zakoupit vstupenky. 

Kapitánka Ája už trénuje...
Herry  je také připraven
Děkujeme, že pomáháte pomáhat a moc se na Vás těšíme!

Komentáře

Oblíbené příspěvky